QUI SOM

QUI SOM

Què és Can Perol?

Can Perol és la unió de vàries famílies d’agricultors, productors, pastissers-forners, i promotors del sector ecològic que busquem el mateix que tu:

Un bon producte. Saludable i gustós de manera natural, lliure de pesticides i químics, respectuós amb la terra.

L’amor i el respecte tant per la naturalesa com per la nostra pròpia feina va portar a unir-nos el 2008 per començar unprojecte que tenia aquest objectiu:

Apropar un producte real a les famílies com la teva, la nostra, i totes aquelles que compartim ideals. De manera pràctica, còmoda, i mostrant-nos totalment transparents amb el què fem i com ho fem.

Nosaltres vàrem estar buscant tot això durant molt de temps, (potser com tu també ho has fet), fins que vam decidir crear-ho desde zero per poder compartir-ho amb tots vosaltres.

És per això que estem tant convençuts  de que gaudiràs del que podem oferir-te. Perquè és el mateix en el que nosaltres creiem, conreem, comprem i consumim!

 

El nostre producte

Sempre serà ecològic certificat pel CCPAE (Consell Català de Producció Agrària Ecològica), i sempre sabràs el seu origen; perquè així és com ha de ser.

Per nosaltres, hi ha tres puntsprioritaris:

  • Qualitat. Ecològic no és sinònim d’estèticament “bonic”. Però tampoc ho és de “lleig”! Cada una de les nostres peces de fruita i verdura són úniques, i treballem de manera diària per asegurar-nos que, amb la teva compra,rebràs productes que et recordaràn el menjar de casa, el de sempre. Gustosos, frescos, com acabats de collir!

 

  • Proximitat. Sempre que és possible, i especialmente quan n’és temporada, procurem que el producte de la nostra pàgina web sigui pròxim. Gaudim d’una agricultura abundant i rica estesa per tota la Pennínsula… per què hem de buscar fora allò que ja tenim aquí?

 

  • Temporalitat. Perquè la terra és prou intel·ligent com per abastir-nos del que el nostre cos necesita a cada època de l’any… trobaràs les taronges més sucoses a l’hivern i la síndria més dolça a l’estiu!

 

L’Obrador de Can Perol

Comptem amb un obrador tradicional propi que remunta als anys 50 on, de manera artesanal, treballem amb ingredients ecològics per omplir el vostre rebost amb la millor brioixeria i panaderia. Des de magdalenes, melindros, brownies i galetes  fins pans d’olives, d’espelta, integrals, de blat, llavors o de nous, procurem perfeccionar cada dia una mica més les receptes de tota la vida. Perquè el pa real no necesita additius ni saboritzants… no dura prou temps sencer sobre la taula!

Qui és Can Perol?

Joan Raventós, dels Hostalets de Pierola (a l’Anoia). És productor de fruiters (cirerers, albercoquers, presseguers, figueres, nesprers), I també ametllers I oliveres (de les que en fa oli premsat en fred extra verge).

Albert Presas, a la finca de l’Ocata (Esparraguera), amb la seva família, és un productor d’arbres fruiters: Presseguers, pereres, cirerers, pruneres, caquis, figueres, oliveres i albercoquers.

Rafael i Rocio, de Sant Joan d’Espí. Productors de fruita i verdura, de venta directa en parades de pagesos. Amb una gran experiencia i coneixement del sector ecològic.

Lluís Bertran, de Riera de Gaià. Tot recuperant una zona d’erms del Baix Gaià, implementant-hi la producció ecològica, cultiva uns grans camps d’hortalisses (carbassó, albergínia…) i verdures (pèsol, fava, porro, pastanaga…).

Jaume i Anna, de Torrelles de Llobregat. Junts, s’encarreguen d’horta variada i de temporada, i arbres fruiters: presseguers, mirabolans, cirerers, i oliveres.

Josep Pintor, del Pirineu. Productor de poma ecològica d’alta muntanya, es dedica a produir varietats especials de sabor característic, d’alta qualitat.

Salvador Sala. Fundador i propietari de Vegetalia, és tot un pioner del sector ecològic i l’experimentació amb proteïnes vegetals.