La nostra feina, la teva salut.

Des de fa anys, Can Perol prepara cistelles per dur a diverses oficines de Barcelona i rodalies, fent que els treballadors puguin gaudir d’un esmorzar basat en fruita fresca, ecològica i pròxima.

Aquesta acció aporta beneficis tant directes com un millor rendiment laboral i més energia, degut a les vitamines i minerals que contenen, de manera natural, les fruites fresques. També es fomenta l’estil de vida saludable entre els treballadors, i millora l’ambient laboral; creant valor d’empresa i potenciant la relació entre els components de la mateixa.

Conscients de que la varietat és símbol de qualitat, Can Perol ofereix diverses modalitats de cistella, i s’adapta a les necessitats de cada empresa, obrint un ventall de possibilitats. D’aquest amanera, podeu afegir productes de la nostra fleca ecològica i artesanal (galetes, magdalenes, melindros, pa…), xocolates, sucs de fruites naturals, snacks saludables (torradetes de cereals, arròs o blat de moro…). Nosaltres procurarem crear un disseny atractiu i assequible perquè tots en gaudeixin!

Healthy Office
Healthy Office Healthy Office
Healthy Office
Tant si tens dubtes com si ja estÓs decidit i busques assessorament, no dubtis en contactar amb nosaltres!

Pots trucar-nos al n˙mero de telŔfon 93 396 80 31

o enviar-nos un missatge emplenant el formulari que trobarÓs a continuaciˇ: